Prima pagină  »  Ştiri  »  O noua bijuterie automobilistica engleza: Bentley Azure T
14 NOIEMBRIE 2008, 09:05
1,968
0
O noua bijuterie automobilistica engleza: Bentley Azure T
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
Daca sunteti pasionati de yahturi, englezii au prezentant unul nou, destinat uscatului. Stilat si foarte puternic, noul Bentley Azure T este de departe cea mai eleganta decapotabila, care, cu siguranta va deveni un model clasic al industriei auto mondiale.

Lansat ieri de britanicii din Crewe, locul unde se afla fabrica Bentley, noul Azure T este echipat cu legendarul motor de 6,75 litri al marcii, motor produs de mai bine de jumatate de secol. Da, intr-atat de geniala este constructia acestui motor V8, incat timp de jumatate de secol cei de la Bentley l-au modernizat continuu, dar n-au renuntat niciodata la el. Motorul de la noul Azure T livreaza 500 de cai-putere si un culu maxim de o valoare coplesitoare: 1000 Nm!

Performantele de putere se traduc si in viteza maxima de 288 km/h si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5,5 secunde. Modelul este echipat cu jante de 20 de inch, cu 5 spite, si, desigur, nu putea lipsi nici sigla Bentley retractabila de pe capota, sau, cum o mai numesc cunoscatorii – “the flying B”.

Seria modelelor speciale “T” din gama Bentley isi are inceputul in 1996, atunci cand a fost lansat Continental T. In 2002 a urmat modelul Arnage T, iar astazi noul varf de gama Azure T vine sa bucure clientii Bentley.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!