Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel Insignia a fost numit Automobilul Anului 2009
20 NOIEMBRIE 2008, 01:53
2,144
0
Opel Insignia a fost numit Automobilul Anului 2009
De Ilie Toma
0
Renumitul concurs european Car of the Year si-a desemnat marele castigator: jurnalisti auto din 23 de tari ale lumii au ajuns la concluzia ca Opel Insignia merita pe deplin sa castige acest important titlu, fiind un model cu adevarat revolutionar pentru brandul pe care il reprezinta, si dispunand de caracteristici tehnice si de design exceptionale.

“Membrii juriului au fost fascinati de stilul rafinat si frumusetea acestui nou sedan de clasa medie din Rüsselsheim, orasul ce gazduieste din punct de vedere istoric Opel”, a decarat unul din organizatorii concursului.

“Un nivel fara precedent al securitatii pasive si active, un confort adus la perfectiune, precum si o gama larga de motoare eficiente si econome – acestea sunt avantajele principale ale lui Opel Insignia. Dotarea generoasa de baza mai poate fi completata cu multiple sisteme inovationale: sistemul de asistenta electronica Open Eye, care “citeste” informatia indicatoarelor de circulatie, suspensia inovationala “Flex Ride”, farurile Adaptive Forward Lightning, care aleg, in functie de conditiile de drum, unul din 9 regimuri prestabilite de iluminare, pentru a asigura o vizibilitate maxima in orice situatie.”

Reprezentantii General Motors au mai remarcat:: “Ne mandrim cu rezultatul obtinut de Opel Insignia prin desemnarea lui in calitate de Automobil al Anului. Aceasta distinctie este cea mai buna recunoastere a eforturilor echipei care a lucrat la crearea acestei bijuterii tehnice. Nu avem nici o indoiala vizavi de succesul noului model de top al gamei Opel”.

Titlul “Automobilul Anului” este oferit prin jurizarea a 59 de jurnalisti auto experimentati, din 23 de tari ale Europei. Noul Opel Insignia a devansat alti 37 de pretendenti ai acestui titlu. 20 dintre jurnalistii prezenti in juriu au oferit noului Insignia calificativul maxim de notare.

Titlul “Automobilul Anului” este al treilea pentru Opel. In 1985 acest titlu a fost castigat de modelul Kadett, iar ulterior, doi ani mai tarziu, de Opel Omega. Merita mentionat si faptul ca Opel Insignia este primul sedan de clasa medie de la 1998 si pana in prezent care castiga acest titlu prestigios.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!