Prima pagină  »  Ştiri  »  Record semnificativ pentru showroom-ul Kia in Moldova: 10 automobile vandute intr-o
19 NOIEMBRIE 2008, 22:04
1,766
0
Record semnificativ pentru showroom-ul Kia in Moldova: 10 automobile vandute intr-o singura zi!
De Vasile Marian
0
Compania Alvim-Auto, reprezentanta oficiala a Kia Motors in Republica Moldova, a atins de curand un record semnificativ in activitatea sa: 10 automobile vandute intr-o singura zi. In ultima zi de vineri, 14 noiembrie 2008, 10 noi proprietari fericiti au plecat acasa pe modele Kia cee'd sau Sportage. Angajatii showroom-ului au oferit clientilor si asistenta pentru inmatricularea acestora. Pana la jumatatea lunii noiembrie, showroom-ul Kia a comercializat 25 de automobile, iar volumul total al vanzarilor pentru anul 2008 pana la acest moment constituie 335 de automobile.

Reprezenantii companiei ne-au declarat ca luna cu vanzari record a fost octombrie, cand au fost vandute 59 de automobile. Insa, pentru noiembrie planurile companiei sunt de asemenea mari: rasturnarea recordului precedent printr-unul nou! Scopul principal ramane valabil: comercializarea unui numar total de 500 de automobile pentru intreg anul 2008! Reprezentantii Kia Motors in Moldova sunt convinsi ca tinta de vanzari va fi atinsa. Se mai remarca si procentul mare de vanzari care revine familiei de modele cee'd - cca 80% din totalul de automobile vandute. Alte 10% din volumul total ii revin SUV-ului Kia Sportage.

- Popularitatea acestor modele se explica printr-un raport pret-calitate excelent si o fiabilitate de invidiat. In mod intentionat nu importam modelele cee'd in dotarea de baza, pentru ca punem un mare accent pe siguranta clientilor nostri - toate automobilele vandute in showroom dispun de sase airbag-uri... desi, la dorinta poate fi comandatat si un automobil in dotarea de baza, - subliniaza directorul showroom-ului Kia, Serghei Pronoza.

Cum s-a mai anuntat anterior, pe str. Varnita in Chisinau, are loc constructia unui centru service modern KIA, care va dispune de 14 de unitati de echipamente, iar tehnologia aplicata aici va fi cea de ultima ora, aplicata in toate centrele de deservire KIA Motors. Inaugurarea centrului de deservire este preconizata pentru decembrie 2008 - ianuarie 2009.

Iar la inceputul anului 2009 showroom-ul Kia Motors Moldova va prezenta pe piata Moldovei noile modele ale producatorului coreean: noile generatii ale modelelor Magentis si Cerato, precum si noutatea absoluta a coreenilor, modelul Kia Soul.

Distribuitor oficial KIA Motors in Republica Moldova:
"ALVIM-AUTO" SRL
Bd. Decebal 139, Chisinau,
Tel: 888 181
Fax: 888-180
www.kia.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!