Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls-Royce continua expansiunea sa in China
3 NOIEMBRIE 2008, 16:17
1,972
0
Rolls-Royce continua expansiunea sa in China
De Ilie Toma
0
De curand, in Shenzhen, sudul Chinei, a fost inaugurat un nou showroom Rolls-Royce, a carui deschidere a fost patronata de Jenny Zheng, manager general al grupului Rolls-Royce Motor Cars China.

Noul showrom, al 7-lea la numar in China, este localizat in Tian An Cyber Park, chiar in inima unuia din cele mai mari centre comerciale - Futian District of Shenzhen. In cadrul ceremoniei de deschidere Zheng a mentionat ca:’’ Rolls-Royce este intr-un amplu proces de expansiune in China. Doar in ultimile luni, noi am deschis un nou showroom in Hangzhou si prognozam sa inauguram un altul in Ningbo in cursul lunilor urmatoare”. In China exista la acest moment un lant complex de showroom-uri Rolls-Royce localizate in zonele Beijing, Chengdu, Guangzhou, Hong Kong and Shanghai.

In cadrul ceremoniei de dechidere, Zheng a dezvaluit noul Rolls-Royce Phantom Coupe, primul Rolls-Royce cu doua usi si patru locuri, acesta fiind expus in Shenzhen. Masina pastreaza valentele familiei Rolls-Royce Phantom, fiind o combinatie perfecta intre un design meticulos, maiestrie artistica si tehnologii avansate. Se spera ca acest fapt ii va determina pe noi cumparatori sa devina fideli brand-ului englez – pana acum doar 2-3% din posesorii modeluluil Coupe din intreaga lume nu si-au pastrat fidelitatea fata de Roll-Royce.

In 2008, Rolls-Royce are patru modele in gama: Phantom, Phantom cu ampatament marit, Phantom Drophead Coupe si Phantom Coupe. Phantom ramane a fi una din cele mai bine vandute masini de lux in lume, iar un noul model Rolls Royce - RR4 - va fi lansat in 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!