Prima pagină  »  Ştiri  »  Tata Motors se tine cu dintii de Nano
24 DECEMBRIE 2008, 11:55
1,916
0
Tata Motors se tine cu dintii de Nano
De Ilie Toma
1
In ciuda crizei economice si a scaderii pietei auto la nivel global, proiectul fabricii unde va fi produsa cea mai ieftina masina din lume decurge conform planului iar compania Tata Motors vizeaza finalizarea lucrarilor pana la sfarsitul anului viitor.

"Lucrul se desfasoara la capacitate maxima si speram sa finalizam fundatia pana la sfarsitul lunii ianuarie, iar intreaga fabrica va fi gata in decembrie 2009", a declarat VC Deshpande, directorul companiei Pressure Piling, care a fost desemnata sa construiasca fabrica pentru modelul Nano, dupa ce proiectul acesteia a fost relocat din Singur in localitatea Sanand, provincia Gujarat din India.

Tata Motors se asteapta sa produca 250.000 de unitati anual, insa va exista posibilitatea extinderii capacitatii de productie la 500.000 de masini intr-un an.

Noua unitate de productie va ocupa o suprafata de circa 4,5 km patrati, spatiu unde pe langa uzina Nano vor fi ridicate si unele fabrici adiacente, necesate productiei.

In urma acestei investitii, care va atrage si numerosi furnizori de servicii vor fi create in zona circa 10.000 de locuri de munca directe si indirecte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!