Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Motors - sponsorul general al turneului de tenis Australian Open
30 IANUARIE 2009, 13:59
2,087
0
Kia Motors - sponsorul general al turneului de tenis Australian Open
De Kia Motors Moldova
0
Pentru al 8-lea an consecutiv, Kia Motors este sponsorul general al legendarului turneu de tenis Australian Open.

Turneul se desfasoara in Melburn, intre 19 ianuarie si 1 februarie 2009. Pentru Kia Motors, este participarea cu durata cea mai mare ca sponsor al unui eveniment sportiv de talie mondiala. Pentru acest titlu, Kia a oferit 101 automobile pentru transportarea in confort si deplina securitate a jucatorilor, oficialilor si a persoanelor VIP, pana la stadionul Melburn Park si in directia hotelelor.

Anul trecut, in cadrul aceluiasi turneu, Kia Motors a anuntat ca va finanta evenimentul cel putin pana in anul 2013, pozitia in lumea tenisului fiind fortificata si prin colaborarea stransa cu jucatoarea Rafael Hadapem. Aceasta din urma are si rolul de a reprezenta imaginea brand-ului la nivel mondial.

“Automobilele Kia sunt concepute in primul rand pentru oamenii activi si cu un suflet tanar. Tenisul este un sport in care participa anume astfel de oameni. Participand aici, ne dorim sa fim cat mai aproape de potentialii posesori Kia” – ne spune presedintele Kia Motors, Euisun Chung.

Finantarea de catre Kia a celei de-a 104-a editii a turneului Australian Open vine sa stimuleze si activismul suporterilor in afara terenurilor de joc. Un exemplu elocvent este votarea “Suporterul anului”, organizata online de catre Kia. La aceasta votare participa mii de suporteri, ea devenind deja un supliment nuantat al turneului. In fiecare zi este ales un suporter, ca fiind cel mai activ, iar la sfarsitul votarii unul din acesti suporteri primeste premiul mare.

Mai mult ca atat, Kia Motors merge chiar mai departe in sustinerea si popularizarea tenisului in randurile publicului larg. Astfel, Kia organizeaza un turneu similar pentru amatori, numit Kia Amateur Australian Open. In acest an, din 10128 de pretendenti considerati ca avand sanse, au fost alesi 32 de jucatori din 14 tari, acestia urmand sa evolueze in finala turneului pentru amatori, care va avea loc intre 29 ianuarie si 2 februarie 2009. Desigur, castigatorii vor beneficia si de premii din partea Kia.

Pe intreg parcursul desfasurarii turneului, in jurul stadionului Melburn Park, vor fi disponibile 10 automobile Kia, pentru doritorii de a le cunoaste indeaproape. Sunt de asemenea montate si asa-numitele “terenuri dedicate brandului Kia”, unde cei interesati vor putea cunoaste indeaproape valorile marcii si planurile de viitor ale Kia. Tot aici, fiecare doritor va putea sa-si vopseasca fata in culorile jucatorului, al carui suporter este.


Distribuitor oficial KIA Motors in Republica Moldova:
"ALVIM-AUTO" SRL
Bd. Decebal 139, Chisinau,
Tel: 888 181
Fax: 888-180
www.kia.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!