Prima pagină  »  Ştiri  »  Prima aniversare a fan-clubului Toyota Auris
30 IANUARIE 2009, 13:27
2,357
0
Prima aniversare a fan-clubului Toyota Auris
De Ilie Toma
0
Curios, dar in tara vecina, Ucraina, exista un fan-club dedicat Toyota Auris! Membrii acestui club s-au intrunit in Kiev cu doar cateva zile in urma, la 25 ianuarie 2009, pentru a-si sarbatori prima aniversare!

Evenimentul a fost sustinut de Distribuitorul General Toyota in Ucraina, si in cadrul lui au participat 14 echipe de fani, doua dintre care au achizitionat modelele Auris de la Dealer-ul Oficial Toyota in Moldova, Centrul Toyota Chisinau "Continent" (care se supune la randul sau Distribuitorului Ucrainean).

Si daca va mai amintiti despre DJ-mobilul Toyota Auris, despre care va povesteam acum un an - ei bine, acesta a fost si el prezent la eveniment, fiind cel care a condimentat atmosfera.

Programul intrunirii a prevazut o vizita comuna in showroom-ul "Toyota Ucraina", condus prin oras in coloana, sesiuni foto in centrul Kiev-ului, precum si un pranz intr-un pub irlandez.

Locul de intalnire a devenit deja traditional - parcarea alaturata Stadionului Republican din Kiev. Aici participantii au si format coloana de automobile, dupa care s-au indreptat catre showroom-ul Toyota, unde a fost prezenta atmosfera traditionala din toata reteaua de showroom-uri ale marcii japoneze - caldura spiriturala, relaxare, ambianta placuta.

Dupa cateva fotografii, care ar trebui sa ramana in istorie, membrii fan-club-ului au defilat in centrul orasului. Prima stationare a avut loc in scuarul teatrului Ivan Franko. Dupa acest popas, coloana de automobile, si-a continuat cursul catre valea "Andreevskii", unde, in apropierea imediata de biserica "Andreevskii" a continuat si sesiunea foto.

Culminarea imaginatiei fotografice a Aurisienilor ucraineni a avut loc in Piata Sofiei, unde participantii si-au parcat automobilele in jurul monumentului lui Bogdan Hmelinitskii. Rezultatul: niste poze cu adevarat minunate. Iar sesiunea foto a fost insotita si de muzica puternica din DJ mobilul Auris. Acesta din urma nu a dus lipsa de interes din partea publicului pentru nici o clipa.

Dupa ceva timp, toti participantii s-au vazut sarbatorind intr-un pub irlandez. Iar atunci cand vorbim de un pub irlandez, principalele lucruri care il pot caracteriza sunt mancarea foarte gustoasa si berea foarte buna! (in cazul nostru, in mare parte nealcoolica). Participantii au avut ocazia sa se delecteze si cu deserturi speciale, oferite de gazde, iar o asftel de atmosfera a fost perfecta pentru a vorbi despre amintiri sau pentru a face planuri pentru viitoare intruniri! Pana la urma, s-a convenit ca urmatoarea intrunire sa aiba loc chiar in primavara care urmeaza!

Participantii au avut o zi cu multe impresii placute. Este atat de placut sa-ti revezi prietenii, pe care ii stii de mult timp, si atat de palpitant sa-ti faci altii noi! Alaturati-va!


Dealer oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17/1, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!