Prima pagină  »  Ştiri  »  Renasterea Buick continua prin sedanul de lux LaCrosse
13 IANUARIE 2009, 22:16
1,867
0
Renasterea Buick continua prin sedanul de lux LaCrosse
De Ion Efros
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Redesenat in totalitate, sedanul de lux Buick LaCrosse si-a facut aparitia publica la Salonul Auto de la Detroit. Modelul pare sa includa elemente extrem de interesante: tractiune integrala, tehnologii de ultima ora, menite sa asigure confort si securitate de exceptie, dar si o gama de doua motoare V6 eficiente. Reprezentantii Buick au afirmat ca noul model are un rol crucial in renasterea marcii de lux americane, acela de a aduce noi clienti, in numar mare, in showroom-urile Buick.

Cu o bogata traditie in concepte originale de design, precum Y-Job Concept, Roadmaster sau Riviera, Buick a dat tonul pentru multi ani in design-ul automobilstic al Americii. Acum, toate aceste traditii si capacitati de a genera idei revolutionare si-au gasit aplicarea in LaCrosse.

La Crosse este produsul unei echipe internationale, formata din ingineri si designeri de pe trei continente: America de Nord, Asia si Europa, ultimii contribuind semnificativ in conceperea formelor caroseriei si a sasiului masinii.

Interiorul in doua tonuri, definit de un design neintrerupt, fluid, formeaza corp comun cu panourile usilor. Atentia deosebita acordata detaliilor pe toata suprafata interiorului se observa pe plansa de bord, prezenta cromului fiind aici echilibrata de accentele intunecate ale lemnului.

Tehnologia patentata a celor de la Buick, pe nume QuietTuning, – un complex de masuri ingineresti menite sa reduca, sa absoarba si sa blocheze zgomotul din exterior – ofera ocupantilor un mediu relaxant si deosebit de linistit. Dotarile Buick nu sunt zgarcite nici in privinta high-tech-ului, existand conexiune bluetooth, port audio, dispozitiv USB. Pentru pasagerii de pe bancheta din spate, exista chiar si o perdea actionata electric si sistem DVD cu doua ecrane integrate in posteriorul scaunelor din fata. Nu in zadar in majoritatea filmelor cu mafioti newyorkezi drept protagonisti, o mare parte din acestia obisnuiau sa circule cu Buick-uri…

Buick LaCrosse 2010 va fi disponibil in trei versiuni - CX, CXL si CXS. Motorul V6 de baza, cu o capacitate de 3.0 litri, ofera o putere de 255 CP si un cuplu de 286 Nm. Motorul de top este reprezentat de un V6 in 3.6 litri, cu o putere maxima de 280 CP si un cuplu de 354 Nm.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!