Prima pagină  »  Ştiri  »  Tinta atinsa pentru Grupul Volkswagen: 6.23 milioane de vehicule livrate in
13 IANUARIE 2009, 23:16
1,685
0
Tinta atinsa pentru Grupul Volkswagen: 6.23 milioane de vehicule livrate in 2008
De Ilie Toma
0
Nu sunt prea multi producatorii care se lauda cu cresteri pentru anul 2008, date fiind conditiile economice dificile de la sfarsitul anului trecut. Si totusi, Grupul Volkswagen a reusit sa obtina o crestere de 0,6% in vanzari, atingand astfel un nou record istoric: 6.23 milioane de vehicule livrate clientilor (in anul 2007 au fost livrate 6.19 milioane).

“Se pare ca strategia noastra “multi-brand” isi arata roadele”, spun oficialii germani, “dar succesul se datoreaza si unei game de modele extrem de atractive, si eficiente”.

Germania, China si Brazilia au fost cele mai mari piete pentru grupul german in 2008. In China, spre exemplu, s-a reusit atingerea cifrei de 1 milion de automobile comercializate. In mod traditional, cea mai mare piata a grupului a ramas cea domestica, in Germania inregistrandu-se vanzari de 1.06 milioane de unitati.

Cinci marci din cadrul grupului au reusit intr-un mod remarcabil sa inregistreze cifre record intr-o perioada de conditii extrem de dificile ale pietii. Astfel, Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Vehicule Comerciale si Lamborghini au reusit cresteri fata de anul 2007, in timp ce scaderi au fost inregistrate doar la marci precum Seat, Bentley si Bugatti.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!