Prima pagină  »  Ştiri  »  La Chisinau a avut loc prezentarea Noii Toyota Avensis
23 FEBRUARIE 2009, 16:49
2,098
0
La Chisinau a avut loc prezentarea Noii Toyota Avensis
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Vineri, 20 Februarie 2009, in showroom-ul Centrului Toyota Chisinau “Continent” a avut loc multasteptata prezentare a noii generatii Toyota Avensis. Daca Va mai amintiti, actiunea de promovare a generatiei precedente spunea ca la Avensis au lucrat peste 25 000 de specialisti, pentru a crea automobilul perfect”. Ei bine, acel model a fost intr-adevar unul de exceptie, castigandu-si in scurt timp o reputatie impecabila si inregistrand cifre excelente de vanzari.

La noua generatie par sa fi lucrat cel putin 50 000 de specialisti, pentru ca totul pare adus pana la perfectiune, in cel mic detaliu. Un design aerian, dar foarte elegant, reda noua directie a producatorului japonez, iar in interior confortul predomina pretutindeni. Este acel gen de model care este prezentat cu mandrie de un producator, dupa multe luni de munca asupra lui. Si atunci cand ai in fata un astfel de model, poti fi sigur de calitatile lui.

Directorul General al Centrului Toyota Chisinau Continent, Dl. Victor Sumilo, s-a aratat increzut in cifrele de vanzari ale noii generatii de Avensis pe teritoriul Republicii Moldova. Toyota este o marca foarte apreciata de automobilistii nostri, iar Avensis este un simbol al acesteia, prin urmare, avem toate motivele sa credem ca noul Avensis va fi un nou succes pe piata moldoveneasca si cea europeana in general.

Publicul participant la prezentare a fost numeros. Chiar si cei care isi parcau in fata modele precum Camry sau Land Cruiser, paseau curiosi in showroom, pentru a face cunostina cu ultima realizare a inginerilor Toyota.

Noul Avensis este rezultatul unei colaborari internationale, la design-ul lui aducandu-si contributia francezii, la conceperea partii tehnice – japonezii, iar la asamblare – englezii. Da, noul Avensis este produs la uzina Toyota din Marea Britanie, o uzina cu traditie in asigurarea unei calitati excelente. Spuneam candva ca englezii sunt cei mai mari maestri in arta constructiei adevaratelor automobile, si noul Avensis pare sa nu fie o exceptie de la regula!

In fine, Avensis-ul a fost dezvelit. Ne-a bucurat sa fim martorii prezentarii lui atat in varianta sedan, cat si cea wagon, ultima fiind o expresie de apogeu in ierarhia confortului calatoriilor de familie. Cele doua modele au fost luate cu asalt de catre public, fiind studiate in profunzime.

Ii uram succes noului Avensis in Republica Moldova, si suntem siguri de viitorul stralucit pe care il va avea. Fiti alaturi de noi pentru noi descoperiri a noii generatii de Toyota Avensis!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!