Prima pagină  »  Ştiri  »  La Geneva isi va face debutul Noul Fiat 500 Cabrio
17 FEBRUARIE 2009, 13:21
2,370
0
La Geneva isi va face debutul Noul Fiat 500 Cabrio
De Redactia PiataAuto.md
0
La inceputul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva, vom putea face cunostinta pe bune cu noul Fiat 500C, care de altfel nu va fi nimic altceva decit versiunea soft-top a binecunoscutului Fiat 500.

Dimensiunile noului model sunt identice cu cele ale lui Fiat 500, fiind impartite si aceleasi propulsoare. Sub capota se va gasi motorul de 1.3 litri diesel, de 75 cai-putere, cuplat la o cutie de viteze manaual cu 5 rapoarte, mai fiind disponibile si cele 2 motoare pe benzina - de 1.2 litri si 64 cai-putere si 1.4 litri si 100 cai putere, cuplate fie la o transmisie mecanica fie la una Dualogic automata. Toate trei motoare raspund destul de repede la cerintele celui de la volan. Mai mult, compania Fiat a anuntat recent lansarea pe modelul Fiat 500C a sistemului Start and Stop, ce prevede posibilitatea opririi motorului, odata cu stationarea autovehiculului la semafor si schimbarea cutiei de viteze in pozitie neutra. Motorul va porni din nou odata cu selectarea unui nou raport la cutia de viteze. Acest sistem permite o economie a combustibilului si o reducere a poluarii.

Creat de Centrul Stilistic Fiat si produs la uzina Tichy din Polonia, Fiat 500C include in sine posibilitatea de a adaposti 4 persoane, si un spatiu generos pentru bagaje, chiar si cu soft-topul deschis, datorita unui sistem ingenios de pliere.

Soft-topul va fi disponibil in 3 culori - bej, rosu si negru - si va cuprinde in sine si fereastra spate si un felnar de stop.

Cu toate cele spuse, vom astepta cu nerabdare aparitia acestui model la Geneva, producatorul asigurandu-ne ca odata cu startul vanzarilor de la inceputul primaverii, Fiat 500C va corespunde tuturor cerintelor de confort si siguranta necesare segmentului din care face parte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!