Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua generatie Toyota Avensis debuteaza in Republica Moldova
19 FEBRUARIE 2009, 16:46
2,220
0
Noua generatie Toyota Avensis debuteaza in Republica Moldova
De Centrul Toyota Chisinau ''Continent''
0
La 20 februarie 2009 reprezentanta oficiala Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau “Continent”, va prezenta noua generatie Avensis pe piata locala – model care este liderul vanzarilor europene a companiei Toyota si nava amiral a segmentului D in tara noastra.

Prezentarea va avea loc in showroom-ul Centrului Toyota Chisinau “Continent” eveniment care promite sa fie o adevarata sarbatoare a realizarilor marcii Toyota in Moldova, datorita rezultatelor excelente in vanzari.

Dupa spusele sefului Directiei Vanzari, Serghei Maximciuc, noul Avensis va deveni un lider in clasa sa, ca si modelul anterior la timpul sau. Lansarea acestui model pe piata Republicii Moldova ii va permite companiei ’’Continent’’ sa-si mentina statutul de lider al vanzarilor in tara, titlu obtinut la concursul „Automobilul anului 2008”, pentru cele 1011 de autoturisme vandute.

Noul Avensis este un sedan ce face parte din clasa D, chiar daca dimensiunile si dotarile sale bogate, l-ar promova usor intr-o clasa mai mare. Un sir de inovatii tehnice, printre care inalt dezvoltata tehnologie Toyota Optimal Drive, ii permit lui Avensis sa concureze cu modelele mai scumpe din clasa Premium.

Un atu vor fi cele doua caroserii: clasicul sedan si practicul wagon, care impreuna cu propulsoarele ce vor dispune de sistemul revolutionar Valvematic si de un set de dotari bogate, precum plafonul panoramic (disponibil doar pentru wagon) o vor promova cu siguranta pe noua Toyota Avensis in randul liderilor pietii automobilistice din Republica Moldova.

Mai multe informatii despre modelul nou – din 20 februarie pe www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!