Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Lexus RX 450h va fi prezentat la Geneva
20 FEBRUARIE 2009, 15:46
2,072
0
Noul Lexus RX 450h va fi prezentat la Geneva
De Redactia PiataAuto.md
0
Noul Lexus RX 450h va fi piesa centrala al producatorului japonez la Salonul Auto de la Geneva.

Acesta va veni odata cu o serie de modificari considerabile la sistemul Lexus Hybrid Drive, datorita carora vor scadea emisiile de dioxid de carbon al luxosului crossover, stabilindu-se astfel un nou etalon in clasa. In acelasi timp noul hibrid din gama RX va fi mai puternic, cu un consum mai redus decat predecesorul sau, Lexus RX400h – cel care a introdus primul pe piata motorizarea in clasa premium.

Lexus RX450h este adresat sa combata preocuparile principale ale soferilor din acest segment de piata, afectat de costurile mari de intretinere si grijile privind mediul inconjurator. Soferii din aceasta categorie vor avea acum luxul, calitatea si rafinamentul fara compromisuri, caracteristici definitorii ale marcii Lexus.

Marcand cea de a 3-a generatie Lexus, noul RX 450h dispune este stilat atat la exterior, cat si la interior, conturand ultimele tendinte in filosofia de design a marcii - Lexus L-finesse. In interior bordul bi-zonal ne afiseaza o serie de inovatii tehnice, menite sa inbunatateasca siguranta, confortul si placerea de a conduce.

Tot la Geneva, Lexus ne va prezenta noul IS 250C (C provenind de la cabrio). Vanzarile acestui model vor incepe in vara in showroom-urile europene. Cu un plafon construit in totalitate din aluminiu, acesta poate fi pliat in numai 20 secunde! Astfel, IS 250C combina placerea conducerii unui cabrio cu cea de conducere a unui hard-top dinamic.

Impartind acelasi V6 cu cel de pe modelul IS 250, cu un volum de 2.5 litri si 205 cai putere, cuplat la o cutie de viteza automata cu 6 rapoarte, IS 250C a primit si o manevrabilitate excelenta insotia de un confort de exceptie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!