Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Panamera isi dezvaluie interiorul
17 FEBRUARIE 2009, 17:14
2,158
0
Porsche Panamera isi dezvaluie interiorul
De Redactia PiataAuto.md
0
Porsche prezinta publicului larg imagini cu inovativul interior al celui de al 4-lea model din gama, Porsche Panamera. Acesta urmeaza a intra in productie in curand, dupa prezentarea sa deplina la Geneva.

Avand o consola centrala ce este continuata pe centru pana la scaunul din spate, Porsche Panamera ne ofera un nou sentiment de spatiu si placere pe toate cele patru locuri disponibile. Interiorul garanteaza conditii ergonomice atat pentru sofer, cat si pentru ceilalti pasageri, conturand astfel pentru fiecare in parte un mediu privat, dar sub acelasi acoperis. Pozitia joasa si sportivitatea este ceea ce reprezinta un Porsche, iar aceste atribute nu au putut fi uitate nici aici.

Pentru viitorii clienti ai Panamera, Porsche ofera o serie de optiuni, acestia putand opta pentru una din cele 13 culori disponibile ale interiorului, cat si 4 posibilitati de imbinare bicolora. Interiorul poate include in sine si materiale exclusive, precum carbonul.

Aerul conditionat poate fi oferit optionat in versiune cu 4 zone, care va permite pentru fiecare pasager in parte o ajustare a temperaturii potrivite propriei placeri.

Atat cel de la volan, cat si pasagerii, sunt protejati de catre airbag-uri frontale, laterale, precum si cele de tip cortina sau pentru genunchi, oferite standart, fapt care ii confera lui Panamera o siguranta sporita in cazul eventualelo accidente rutiere.

Calitatile superioare ale conducerii de zi cu zi sunt suplinite si de catre marimea portbagajului, ce masoara la Panamera S si Panamera 4S 445 litri, iar la versiunea Turbo 432 litri. Cu scaunele spate rabatate, capacitatea portbagajului creste pana la 1250 litri.
La startul vanzarilor Panamera S va fi propulsata doar de motoare V8 de 4.8 litri cu 400 cai-putere, acceleratia pana la 100 km/h fiind de de 5.4 s, iar viteza maxima de 283 km/h. Dinamicul Panamera 4S cu tractiune integrala va fi propulsat de acelasi motor de 4.8 litri si 400 cai-putere, acceleratia pana la 100 km/h realizandu-se in 5.0s iar viteza maxima atingand 282 km/h.

Cea mai puternica versiune va fi Panamera Turbo, care va dispune de tractiune integrala si va avea sub capota un V8 de 4.8 l ce va impinge masina spre prima suta in doar 4.2 s si va dezvolta 500 cai-putere si o viteza maxima de 303 km/h.

In continuare, nu putem decat astepta inceperea vanzarilor a noului si contraversatului Porsche Panamera, pentru a vedea daca va avea acesta priza la public, cum o au celelalte modele din gama Porsche.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!