Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls Royce prezinta Phantom-ul reinnoit
18 FEBRUARIE 2009, 08:48
1,887
0
Rolls Royce prezinta Phantom-ul reinnoit
De Redactia PiataAuto.md
0
Rolls Royce Motor Cars este bucuros sa ne prezinte modelele reinnoite Rolls Royce Phantom si Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase (versiunea cu ampatament marit). Incepand cu anul curent aceste modele vor fi disponibile pentru clientii sai exclusivisti.

Compania Rolls Royce motiveaza aceasta reinnoire ca fiind una de intarire a pozitiei acestor modele in segmentul de piata Super Lux, chiar daca anul 2008 a fost unul foarte profitabil.

Nu putem vorbi despre niste schimbari considerabile chiar daca pentru cineva va parea ilogic acest retus. A fost putin modificata bara de protectie, care pare a fi preluata de la modelul Drophead Coupe, iar grila radiatorului a fost si ea un pic reinnoita, fiind acum din otel inoxidabil. Manerele usilor au fost dotate cu lumini LED pentru un acces mai usor in automobil pe timp de noapte, iar standart vor fi oferite discuri de 21 inch, turnate din aluminiu.

La interior la fel nu vor fi mari schimbari, pentru pasagerii din spate vor aparea lumini suplimentare pentru a facilita citirea unei carti sau a unor documente in timpul drumului, au mai fost efectuate mici modificari la sistemul audio si au fost repozitionate comenzile de deschidere/inchidere a ferestrelor si de ajustare a volumului, precum si alte mici retusuri.
Compania Rolls Royce nici nu isi poate la moment permite modificare completa a modelului Phantom si Phantom Extended Wheelbase, intrucat multi clienti inca nu si-au primit modele comandate anterior, ceea ce ar putea stirni indignare in randul lor in cazul unor modificari radicale.

Producerea va incepe la uzina din Goodwood in primavara acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!