Prima pagină  »  Ştiri  »  Jaguar a primit premiul pentru cel mai fiabil automobil
21 MARTIE 2009, 15:42
1,735
0
Jaguar a primit premiul pentru cel mai fiabil automobil
De Redactia PiataAuto.md
0
De la prima aparitie, automobilele britanice au fost recunoscute a fi elegante, calitative si pline de sarm. Aceste lucruri sunt valabile si pentru Jaguar, care intr-un singur an, este incununat cu numeroase premii ce dovedesc acest fapt. Acum a fost rindul celor de la J.D. Power and Associates sa recunoasca marca engleza ca fiind una cu o fiabilitate exceptionala.

Presedintele Jaguar Land Rover din America de Nord, Gary Temple, a declarat ca calitatea este o premisa foarte importanta pentru Jaguar, si ca acestia sunt foarte bucurosi ca munca asidua pe care o duc zi de zi, pentru a mentine aceasta reputatie de lider in domeniu, este remunerata deja pentru a treia oara intr-o perioada atit de scurta. Temple a tinut sa mentioneze ca calitatea nu este oferita doar cu obtinerea automobilului, dar si in deservirea acestuia pe parcursul anilor. Este de mentionat ca in anul 2008, J.D Power and Associates si expertii de la BusinessWeek i-au acordat acelasi premiu, dar si unul pentru satisfactia pe care o aduce Jaguar clientilor sai de pe urma produselor sale.
La Salonul International Auto American NAIAS 2009, Jaguar a lansat doua propulsoare noi, unul pe benzina si unul diesel, impreuna cu acestea au mai fost dezvaluite publicului noul Jaguar XFR cit si noua generatie a lui XKR Coupe si Cabrio, toate vor fi disponibile clientilor din anul 2010. Pe parcursul anului 2008, vinzarile automobilelor Jaguar au crescut vinzari cu 8 % mai mari decit in anul 2007, astfel in total au fost realizate 65.000 unitati.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!