Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls Royce Phantom in Pole Position
27 MARTIE 2009, 16:34
1,965
0
Rolls Royce Phantom in Pole Position
De Redactia PiataAuto.md
0
Dupa ce in lumea intreaga se folosesc AMG-urile si M-urile de la BMW pe post de ’’pace car’’, iata ca a venit si rindul lui Rolls Royce Phantom Coupe sa o faca, la Festivalul Vitezei ce va avea loc pe circuitul Goodwood Motor din Marea Britanie. Aditional, automobilul va fi folosit la parcurgerea turelor de defilare de catre organizatori. Imprumutul pretiosului automobil, pentru acest festival, demonstreaza durabilitatea parteneriatului intre compania Rolls Royce Motor Cars si regiunea Goodwood, a mentionat Directorul Executiv Rolls Royce.

Phantom-ul Coupe este vopsit intr-un albastru inchis Darkest Tungsten si va avea jante de 21 inch. Interiorul este finisat cu piele gri Smoke Grey Mono si are insertii din lemn Rosewood. La toate acestea podul Coupe-ului este unul plin de stele, datorita luminitelor din tavan Starlight Headliner. Pentru a i se permite accesul pe circuit ca ’’pace car’’, Phantom a fost inzestrat cu lumini LED aditionale.

Phantom Coupe este al patrulea model din aceasta gama dupa Phantom, Phantom Extended Weelbase si Phantom Drophead Coupe. Productia lui Phantom Coupe a inceput in iulie 2008, la renumita fabrica din Goodwood.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!