Prima pagină  »  Ştiri  »  Incepe numerotarea inversa pana la prezentarea noului Jaguar XJ
22 APRILIE 2009, 11:50
1,742
0
Incepe numerotarea inversa pana la prezentarea noului Jaguar XJ
De Redactia PiataAuto.md
0
In cadrul Salonului Auto de la Shanghai, Directorul General al companiei Jaguar Cars, Mike O’Driscoll, a dezvaluit unele informatii despre noul Jaguar XJ, iar odata cu aceasta a fost facuta publica prima poza oficiala cu acesta, dar care mai mult ne intriga, decat ne dezvaluie din noile forme ale acestuia.

Din declaratia lui Mike O’Driscoll reiese faptul ca design-ul noului Jaguar XJ va fi inspirat din arhitectura aerospatiala, in timp ce caroseria va fi construita in totalitate din aluminiu fiind in doua variante, cu ampatament redus si cu ampatament marit. Sub capota noului XJ vor fi amplasate mai multe propulsoare, atat diesel cat si pe benzina, din care cu siguranta vor face parte cel V6 diesel ce a fost aclamat la prezentare si puternicul V8 pe benzina, ce va dizvolta 510 cai putere. Cat priveste interiorul, s-a dezvaluit ca luxul va fi la el acasa in noul Jaguar XJ, iar plafonul panoramic nu va face decat sa sublinieze interiorul bogat, dar in acelasi timp va permite ca razele de soare sa-i mangaie pe pasagerii noului Jaguar.

Detaliile despre Jaguar XJ, dar si preturile pentru acesta, vor fi facute publice pe data de 9 Iulie la Londra, atunci cand acesta va fi dezvaluit. Vanzarile vor incepe de la sfarsitul anului 2009, in timp ce primele exemplare vor ajunge la clientii ce il vor comanda chiar de pe acum, la inceputul anului 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!