Prima pagină  »  Ştiri  »  Pachet R-Design pentru modelele Volvo
23 APRILIE 2009, 13:16
2,360
0
Pachet R-Design pentru modelele Volvo
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Un automobil cu emisii de noxe CO2 si cu consum redus, nu este nevoie sa fie plictisitoar la design. In orice caz asa cred cei de Volvo, care acum isi doteaza modelele sale C30, S40 si V50, toate fiind versiuni DRIVe, cu un pachet R-Design ce cuprinde in sine detalii stilistice special elaborate pentru exterior si interior.

Din start as dori sa dezvalui ca logo-ul DRIVe este amplasat doar pe automobilele Volvo, ce sunt cele mai prietenoase cu mediul inconjurator din clasa sa. In prezent, toate modelele DRIVe sunt dotate cu un propulsor diesel de 1.6 litri si 109 cai putere, a carui cuplu maxim este de 240 Nm. Consumul de combustibil al acestora este de doar 4.5 litri, iar emisiile de CO2 de numai 119 g/km.

Pachetul R-Design destinat modelelor DRIVe Volvo C30, S40 si V50, permite clientilor sa opteze pentru una din cele 10 culori oferite in plus, sau sa opteze pentru detaliile stilistice special elaborate pentru acestea. Astfel la exterior se poate opta pentru : spoiler frontal/spate, linia usilor ceva mai joasa si praguri laterale; spoiler spate pentru C30 si V50 sau spoiler ’’buza’’ pe capota lui S40; teava de evacuare de 90 mm, doar pentru C30; discuri din aluminiu cu 5 spite; grila radiatorului si oglinzile laterale imbracate in metal de culoarea matasei.

Cat priveste interiorul clientii pot alege urmatoarele : scaune tapitate cu piele bej si logo-uri R-Design pe cele fata; incrustatii R-Design pe panou; manerul schimbatorului de viteze din aluminiu imbracat cu piele; pedale sportive din aluminiu cu portiuni din cauciu; volan sportiv din piele cu logo R-Design; iluminare de culoare albastra pentru indicatorul de viteza si indicatorul turatiilor; covorase textile cu margini conturate...

Garda la sol va fi mai joasa cu 10 mm pentru toate cele trei modele, lucru ce va permite ca volanul sa raspunda mai bine la comenzile soferului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!