Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen alege Slovacia pentru noul sau model
29 APRILIE 2009, 14:30
1,832
0
Volkswagen alege Slovacia pentru noul sau model
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
De ceva timp, Volkswagen cauta un loc convenabil pentru noua sa fabrica destinata producerii micilor masini de familie, iata ca acesta a fost gasit in Slovacia, unde compania deja are o fabrica sub acoperisul careia sunt produse modele a patru brand-uri, urmand ca aceasta sa fie marita pentru noile cerinte. Primele modele vor vedea lumina zile in anul 2011 si vor fi destinate clientilor din intreaga lume.

In total, marimea investitiilor in fabrica din Bratislava se vor ridica la 308 mln Euro, iar prin aceasta decizie se vor asigura 1.500 de posturi de munca. Aici vor fi produse noile modele cu dimensiuni compacte destinate familiilor, care vor fi disponibile in diferite versiuni, cu 3 si cu 5 usi, a caror modificatii vor fi comercializate in viitor si cu numele de Seat si Skoda.

Presedintele consiliului de administrare a companiei Volkswagen, Martin Winterkorn, a declarat ca echipa de lucratori din Slovacia este perfecta pentru producerea micilor masini de familie, iar studiul asupra conceperii noului automobil a luat fost prezentat inca in anul 2007 la Salonul Auto de la Frankfurt.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!