Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi Q5 Custom Concept va fi expus in Worthersee
21 MAI 2009, 17:15
1,227
0
Audi Q5 Custom Concept va fi expus in Worthersee
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
In fiecare an Worthersee este locul unde se strang fanatii legendarului GTI, cat si numerosii fani Audi din intreaga Europa. In acest an, cel de-al 28-lea Worthersee Tour, care are loc intre 20-23 Mai in Austria, este dedicat in totalitate celor 100 ani de existenta a marcii Audi.

Pe langa exponatele clasice, aici pot fi admirati monstri ca Audi TT RS, Audi R8 5.2 FSI Quattro si Audi A1 Sportback. Insa special pentru acest eveniment, compania Audi a pregatit un model Q5 modificat cu aceasta ocazie. Acesta este numit Audi Q5 Custom Concept si se diferentiaza de modelul de serie prin discurile imense de 21 inch, latimea mai mare cu 90 mm, garda la sol micsorata cu 60 mm, culoarea originala a caroseriei Daytona Gray si datorita propulsorului mai puternic de 3.0 litri TFSI.
Puterea propulsorului turbo-aspirat a fost ridicata pana la 408 cai putere (fata de 333 cai putere la modelul de serie), ceea ce ii permite lui Audi Q5 Custom Concept sa accelereze in 4.4 secunde pana la 100 km/h, iar viteza maximala fiind limitata electronic la 250 km/h.

La expozitie va mai putea fi admirat si bolidul de curse Audi R8 LMS din categoria GT3, ce are sub capota un propulsor cu o putere de 500 cai. Prima competitie al noului sport car va fi cea de 24 ore de pe Nurburgring de weekend-ul urmator, unde noul Audi va intalni o concurenta semnificativa din partea numeroaselor masini de curse Porsche.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!