Prima pagină  »  Ştiri  »  Cadillac anunta lansarea noilor modele
28 MAI 2009, 15:28
1,733
0
Cadillac anunta lansarea noilor modele
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
In aceasta vara, Cadillac anunta ca va lansa doua noi modele care odata cu aparitia, aduc noi dimensiuni, diversitate si eficienta in segmentele sale. Ambele modele combina foarte bine liniile actuale ale companiei cu tipul de caroserie, acestea fiind corssover-ul SRX si CTS Sport Wagon.

Segmentul noului SRX este cel dedicat crossover-elor de lux, care de fapt este unul dintre cele mai intrebuintate pe piata din SUA, produsele caruia sunt alese de 25 % din numarul total de clienti. Cadillac SRX, dupa cum anunta producatorul, va fi un automobil mai accesibil clientilor decat concurentii sai, si va fi propulsat de o gama diversa de motoare caracterizate de un consum mic de combustibil.
Noul CTS Sport Wagon este predominat de acelasi design si caracteristici tehnice pe care le putem intalni pe sedan-ul Cadillac CTS Sport Sedan, insa sub forma unui wagon, care de altfel va dubla spatiul de depozitare al portbagajului. Standart CTS Sport Wagon va fi propulsat de acelasi motor pe benzina de 3.0 litri ce poate fi regasit si pe noul SRX si care in mediu va consuma 8.4 litri.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!