Prima pagină  »  Ştiri  »  Conceptul GTbyCitroen isi continua drumul spre inimile pasionatilor de automobile
22 MAI 2009, 12:05
1,315
0
Conceptul GTbyCitroen isi continua drumul spre inimile pasionatilor de automobile
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Elaborat pentru simulatorul auto Grand Turismo 5 si dupa ce a fost prezentat in realitate anul trecut la Salonul Auto de la Paris, modelul GTbyCitroen ce a fost premiat cu premiul ’’Louis Vuitton Classic Concept Award’’ isi continua aventurile facandu-si prezenta la diferite evenimente ce vor avea loc in timpul apropiat.

Astfel, conceptul GTbyCitroen va deschide cursa de 24 ore de pe circuitul german Nurburgring, care va avea lua startul maine 23 Mai, prin parcurgerea unui tur de onoare pe legendarul circuit. Pe langa aceasta vizitatorii vor avea ocazia sa admire frumosul concept la stand-ul Polyphony, care este un partener al companiei Citroen.
La 12 Iunie, GTbyCitron se va alatura numeroaselor super car-uri venite din intreaga lume in cadrul paradei ’’Grande Parade des Pilotes’’ ce are loc cu ocazia cursei de 24 de ore LeMans in cadrul careia vor participa 150 piloti, din 50 echipe.

Dupa acest evenimen, conceptul GTbyCitroen se va muta in Marea Britanie unde va participa la Festivalul Vitezei din Goodwood, care va avea loc intre 3-5 Iulie 2009. Aici, super car-ul francez va defila cot la cot cu alte exemplare legendare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!