Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia Logan Pick Up are o clona in Africa de Sud
28 MAI 2009, 16:09
2,597
0
Dacia Logan Pick Up are o clona in Africa de Sud – Nissan NP 200
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Chiar daca nu prea este populara in Republica Moldova, multi stiu de existenta lui Dacia Logan Pick-Up in gama de modele a producatorului roman. Dar putini din voi stiu ca acesta are o ’’sora’’ in Africa de Sud, numita Nissan NP 200, si care arata la fel ca Dacia, doar ca emblemele producatorului sunt altele.

In asa mod, functionalitatea este o caracteristica de baza si pentru modelul destinat Republicii Sud Africane, care este si cel mai ’’muschios’’ in clasa sa, in primul rand datorita celor 800 kg de greutate ce pot fi transportate in ’’spinare’’. Utilitara mai ofera si cel mai lung si lat spatiu de incarcare, dar si cea mai mare cabina din segmentul sau.
Initial, Nissan NP 200 era propulsat de un motor de 1.6 litri pe benzina de 86 cai putere si un cuplu de 128 Nm obtinut la 3.000 rpm, insa in acest an, acesta a mai primit un propulsor, de aceasta data diesel, de 1.5 litri dCi cu o putere de 85 cai.

Nissan NP 200 este produs la fabrica Nissan – Rosslyn ce se afla la nord de orasul Sud African Pretoria si are drept scop substituirea modelului Bakkie, care a fost pus la dispozitia clientilor din Africa de Sud timp de 37 ani, devenit un exemplu de functionalitate mobila in tara.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!