Prima pagină  »  Ştiri  »  MG va prezenta doua noi modele
22 MAI 2009, 10:01
1,348
0
MG va prezenta doua noi modele
De Redactia PiataAuto.md
0
In vara acestui an, compania britanica producatoare de automobile MG va prezenta doua noi modele ce se vor alatura modelului de succes MG TF LE500, acestea fiind MG TF 135 si versiunea prin care se va celebra cei 85 ani ai marcii MG TF 85th Anniversary.

Primul model, MG TF 135, a fost elaborat pentru iubitorii auto ce isi doresc un sport car veritabil la un pret accesibil. Propulsorul aflat in partea spate, este bine cunoscut de admiratorii marcii, si anume unul de 1.8 litri, care dupa mici modificari livreaza 135 cai putere. Concurentii noului model vor fi modele cu renume ca Mazda MX-5, Toyota MR2, insa MG TF 135 are un net avantaj fata de acestea datorita pretului redus.
Modelul aniversar MG TF 85th Anniversary este unul foarte atragator cu o manevrabilitate redutabila datorita suspensiei sportive Bilstein. Acesta va fi disponibil in trei nuante, care vor fi infrumusetate de o grafica originala si de discurile din aliaj usor cu design nou. Si interiorul se va bucura de diferite elemente stilistice continuate de la exterior, iar pasagerii vor fi primiti cu caldura de scaunele tapitate cu piele Aubergine, in timp ce buna dispozitie li va fi asigurata de sistemul audio ICE.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!