Prima pagină  »  Ştiri  »  Mini sarbatoreste 50 ani in stil unic la festivalul Mini United
27 MAI 2009, 11:11
1,724
0
Mini sarbatoreste 50 ani in stil unic la festivalul Mini United
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
Cu putin timp in urma pe circuitul de Formula 1 din Marea Britanie – Silverstone, a avut loc legendara reuniune Mini United Festival. Insa marea ocazie a acestei reuniuni avea sa devina cei 50 de ani impliniti de compania Mini, care in ciuda numelui, este una foarte bine dezvoltata si care a intrat in inimile miilor de fani din intreaga lume.

Chiar daca este la editia cu numarul 3, acest festival este ca un magnet pentru toti fanii masinutelor britanice Mini, acest fapt este demonstrat de cei 25.000 fani veniti din peste 40 tari ale lumii la bord-ul celor 10.000 modele Mini, majoritatea fiind individualizate dupa propriul plac. Spuneam ca festivalul Mini United este ca un magnet pentru fani si din considerentul ca aici au venit numerosi entuziasti ai marcii Mini din Europa, dar si din tari mult mai indepartate precum Rusia, Statele Unite ale Americii sau chiar si din Republica Sud Africana.

Pentru a marca intr-un mod original aniversarea celor 50 ani un exemplar Mini, a fost reconstituit dupa modelul detinut de membrul trupei Beatles, George Harrison, si va fi vandut la licitatie, iar fondurile stranse vor fi donate fundatiei de caritate Material World, care a fost fondata de acelasi George Harrison in anul 1973. Din motiv ca fostul membru Beatles nu mai este printre noi, sotia acestuia Olivia Harrison, a declarat ca este foarte incantata ca compania incearca sa sporeasca fondurile de capital ale fundatiei si ca George, fiind cunoscut ca un fan inrait al marcii Mini s-ar fi indragostit la sigur de cel mai nou model al companiei.
La festivalul Mini United au mai fost prezente numeroase modele unice care placeau foarte mult vizitatorilor. Unul dintre cei mai de top design-eri britanici Paul Smith a prezentat un model unic creat in totalitate de el, in timp ce exemplarele lui David Bowie, Kate Moss, Missoni, cat si a lui Alan Aldridge au fost la fel printre favoritele fan-ilor. La fel de apreciate au fost exemplarele filmelor ’’The Italian Job’’ si ’’Austin Powers’’.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!