Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan GT-R isi imbunateste propriul record de timp pe Nurburgring
20 MAI 2009, 11:24
1,415
0
Nissan GT-R isi imbunateste propriul record de timp pe Nurburgring
De Redactia PiataAuto.md
0
Castigatorul premiului 2009 pentru cel mai dinamic automobil (World Performance Car of the Year 2009) – Nissan GT-R, si-a imbunatatit de curand timpul pe renumitul circuit de curse Nurburgring, inregistrand 7 minute 26 secunde si 70 de zecimi. Premiul castigat a fost acordat pe merit, deoarece, de la momentul aparitiei uimitorului bolid al japonezilor de la Nissan, acesta se ocupa numai cu imbunatatirea diferitor recorduri, lucru ce displace concurentilor.

Circuitul Nurburgring este foarte indragit de numerosi producatori auto care nu ezita sa-si dezlantuie aici bolizii, in speranta ca vor obtine un timp bun. Nissan GT-R, fiind un adevarat sport car, a reusit acest lucru deja a patra oara, precedentele rezultate fiind : 7 minute 38 secunde in Septembrie 2007, 7 minute 29 secunde in Aprilie 2008 si 7 minute 27 secunde si 56 zecimi in 15 Aprilie 2009.
Rezultatele inregistrate de Nissan GT-R, fac ca acesta sa fie foarte cautat printre iubitorii de sport car-uri, astfel din momentul lansarii pe piata japoneza in Decembrie 2007, GT-R a fost vandut in 5.700 exemplare, urmand ca inca 2.200 de europeni sa-si astepte modelele comandate.

Catre anul 2010, Nissan GT-R va suferi mici schimbari in primul rand la infatisare, iar performantele vor arata aceleasi rezultate uimitoare in continuare, fapt ce la sigur va face ca GT-R sa mai scada din vanzarile altor producatori de masini sportive.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!