Prima pagină  »  Ştiri  »  Politia engleza fugareste infractorii cu Jaguar XF
29 MAI 2009, 09:11
2,933
0
Politia engleza fugareste infractorii cu Jaguar XF
De Redactia PiataAuto.md
0
Mare noroc vor avea infractorii englezi cand vor vedea in oglinda retrovizoare un Jaguar XF inzestrat cu fel de fel de dispozitive politienesti. Toate acestea datorita faptului ca compania Jaguar Marea Britanie si Politia din Regatul Unit, au ajuns la o intelegere potrivit careia producatorul de automobile va pune la dispozitia fortelor de ordine cel mai aclamat model Jaguar din prezent, XF.

Motivul pentru care s-a ales Jaguar XF, a fost in primul rand ca fortele de politie au cautat un automobil care sa fie in primul rand eficient, dar care sa dispuna de calitatile necesare de putere si performanta atat de necesare unei masini lansate intr-o urmarire. Iar plus la asta, o cerinta a ofiterilor de politie a fost ca noile masini sa fie foarte agile, cu o manevrabilitate buna, dar care sa le ofere un inalt grad de siguranta si confort.

In asa mod s-a ales Jaguar XF cu un propulsor diesel twin-turbo de 3.0 litri, ce livreaza 275 cai putere. Dupa cate vedeti, toti infractorii din Marea Britanie ce vor incerca sa scape de fortele de ordine, ar trebui bine sa-si aleaga masina, mai ales ca XF accelereaza pana la 100 km/h in 5.9 secunde.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!