Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche este mai aproape de cer
25 MAI 2009, 12:29
1,708
0
Porsche este mai aproape de cer
De Redactia PiataAuto.md
0
Se stie bine faptul ca cu cat mai simpla este metoda de productie, cu atat mai multe lucruri vor fi produse. Iata ca pentru a se optimiza in viitor activitatea companiei aeriene germane Lufthansa Technik AG, compania Porsche isi imparte experienta din domeniu acumulata pe parcursul ultimilor 15 ani.

Astfel, dupa ce au studiat atent procesul de reparare a aeronavei Airbus A 340-300, consultantii companiei Porsche Consulting GmbH (compania grupului Porsche AG), au reusit sa simplifice procesul, prin introducerea unor noi metode, fapt ce a permis ca timpul pentru reparatia acestora sa se reduca pana la 26 zile, fata de 36 de zile necesare anterior.
Cea mai mare atentie a fost acordata pieselor de schimb, care deja ar trebui sa fie prezente in angarele de dezasamblare in momentul cand avionul este desfacut pe parti, in timp ce partile deteriorate vor fi transmise imediat in atelierele de reparatie. Astfel se va reusi o economie de spatiu, iar mai ales ca consultantii companiei Porsche au impartit suprafata avioanelor pe diferite zone, a caror reparatie se va efectuata intr-o stricta consecutivitatea, se va obtine in plus si un proces continuu de lucru.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!