Prima pagină  »  Ştiri  »  Preturi noi fantastice pentru Audi si Volkswagen in Moldova!
18 MAI 2009, 12:30
1,767
0
Preturi noi fantastice pentru Audi si Volkswagen in Moldova!
De Ilie Toma
1
Ziua de luni aduce noutati fantastice pentru amatorii masinilor germane: Audi si Volkswagen in Moldova beneficiaza de azi de preturi noi, incredibil de avantajoase. Noile preturi se datoreaza obtinerii statutului de Distribuitor Exclusiv Autorizat de catre compania RUMEON SRL, cea care pana acum avea prerogative de dealer oficial.

Astfel, in conferinta de presa desfasurata astazi de Distribuitorul Audi si Volkswagen in Republica Moldova, au si fost anuntate preturile pentru cele mai populare modele, urmand ca in cel mai scurt timp intreaga gama de preturi sa fie publicata pe site-ul PiataAuto.md, in compartimentul “Automobile noi” a site-ului. Totusi, preturile care au fost anuntate au facut o adevarata senzatie: acum un Volkswagen Golf de generatie noua va avea un pret de la 11 500 Euro, iar un Volkswagen Tiguan va porni de la 18 600 Euro! Pe cat de incredibil, pe atat de adevarat! Jetta, un alt model popular in Moldova, va porni de la 13 500 Euro!

Pentru Audi surprizele nu sunt deloc mai mici. Un Audi A4 de generatie noua costa acum incepand de la 22 900 Euro! Audi Q5, primul SUV compact Audi, va porni de la putin peste 30 000 Euro!

Si asta nu e tot. RUMEON SRL intentioneaza sa atace piata cu oferte multiple in acest an, care, dupa cum a remarcat Directorul General, Dl Oleg Rudenco, vor fi scurte ca perioada, multe la numar si foarte eficiente. Startul primei promotii a fost dat chiar astazi, si este una fara egal: toti cei care vor achizitiona in aceasta saptamana orice model Audi disponibil in stoc, vor primi in cadoul un VW Polo!

Dupa spusele Directorului Comercial al RUMEON SRL, Dna Natalia Busuioc, noile preturi, dar si noua strategie de marketing a companiei, va permite cresterea semnificativa a cotei de piata pentru marcile Audi si Volkswagen in Moldova, dupa exemplul performantelor acestor marci la scara mondiala. “Calitatea ramane o valoare incontestabila, indiferent de timpurile pe care le traim” – a evidentiat Dna Busuioc, “iar in cazul marcilor pe care le reprezentam noi pe piata Republicii Moldova, calitatea este un atribut dovedit in repetate randuri”.

RUMEON SRL planifica pentru anul 2009 o crestere numerica in vanzari, in comparatie cu anul 2008, iar primele patru luni ale acestui an au demonstrat ca prognozele pot fi realizate. RUMEON este printre putinii distribuitori care a inregistrat in primele patru luni ale lui 2009 mai multe vanzari decat in perioada similara a anului 2008, iar noile preturi lansate astazi vor accentua puternic cresterea vanzarilor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!