Prima pagină  »  Ştiri  »  Sebastien Loeb a primit ordinul Legiunea de Onoare de la Nicolas
28 MAI 2009, 14:57
1,704
0
Sebastien Loeb a primit ordinul Legiunea de Onoare de la Nicolas Sarkozy
De Redactia PiataAuto.md
0
Ziua de 28 Mai 2009 este o zi pe care Sebastien Loeb o va tine mult timp in memoria sa. Anume astazi, campionului mondial i-a fost acordat inaltul grad de cavaler al Legiunii de Onoare, care este cea mai mare distinctie din statul francez ce poate fi acordata unei persoane. Decizia de ai acorda gradul Legiunea de Onoare a fost luata de presedintele francez Nicolas Sarkozy, care de fapt, a si inmanat inaltul grad pilotului de raliuri. Gradul Legiunea de Onoare recunoaste meritele deosebite a cetatenilor francezi obtinute in diferite domenii, si a fost institui ca cea mai inalta distinctie din Franta dupa Revolutia Franceza.

Ceremonia de numire a lui Sebastien Loeb cu gradul Legiunea de Onoare, a avut loc la Palatul Elysee din Paris, unde renumitul campion mondial a fost inconjurat de familie, prieteni apropiati, cat si de directorul PSA Group.
Dupa ce a fost felicitat calduros de catre Nicolas Sarkozy, Sebastien Loeb a declarat ca este foarte onorat de a fi distins cu acest inalt grad de catre presedintele francez, si chiar daca acesta este acordat unei persoane anume, Loeb a declarat ca ar dori sa-l imparta cu fiecare membru al echipei Citroen. In final, Sebastien Loeb a promis ca va face tot posibilul sa devina in acest an campion mondial pentru a 6-a oara in cariera sa de pilot de raliuri WRC.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!