Prima pagină  »  Ştiri  »  Tesla recheama 345 unitati Roadster
29 MAI 2009, 10:25
1,573
0
Tesla recheama 345 unitati Roadster
De Redactia PiataAuto.md
0
Toate modelele Tesla Roadster produse pana la 22 Aprilie 2009, mai exact 345 unitati, au fost rechemate ’’acasa’’ de catre Tesla, deoarece unul din clientii companiei s-a plans de o manevrabilitate necaracteristica pentru Roadster. Dupa o serie de analize, Tesla a determinat sursa problemei, aceasta fiind suruburile laterale ale butucului rotii din spate, ce au fost cuplate necorespunzator.

Totusi Tesla a dat de inteles ca vina nu este a sa, deoarece de asamblarea sasiului se ocupa compania britanica Lotus, care la randul sau a rechemat si ea un numar de unitati Lotus Elise si Exige. Spre fericirea tuturor, nu a fost reportat nici un accident din cauza acestei greseli de asamblare, care nu afecteaza in nici un fel sistemul de propulsie electrica a modelului Roadster.

Tesla va remedia aceasta greseala chiar la casele sau oficiile proprietarilor, sau le va transporta la service centru pentru a inlatura greseala. Proprietarii masinilor rechemate nu vor fi impusi sa achite nici o taxa, chiar daca, aditional, toate masinile vor fi supuse unei inspectii tehnice, iar programul software va fi imbunatatit.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!