Prima pagină  »  Ştiri  »  Testele reale demonstreaza ca masinile ecologice GM/Opel HydroGen4 au un viitor
20 MAI 2009, 12:04
1,344
0
Testele reale demonstreaza ca masinile ecologice GM/Opel HydroGen4 au un viitor
De Redactia PiataAuto.md
0
Dupa ce a testat timp de 6 luni in conditii reale automobilele ecologice de generatia a patra HydroGen4, GM/Opel a prezentat publicului rezultatele obtinute de pe urma testelor la Simpoziomulul Vehiculelor Electrice (EVS 24), ce a avut loc in orasul Stavanger, Norvegia.

Pentru testul ce a avut loc pe strazile Berlinului, Opel a pregatit 10 automobile HydroGen4. Din Decembrie 2008, 8 dintre acestea, au fost acordate unor oameni de afaceri, care le-au utilizat zi de zi, fapt ce le-a permis inginerilor sa le monitorizeze comportamentul intr-un mediu real. In urma acestor teste, vehiculele pe baza de hidrogen au demonstrat ca au dreptul la un viitor prosper si ca utilizarea acestora este foarte simpla si comoda.
Testul de lunga durata a fost sustinut de compania fondata de Ministerul Federal German al Transporturilor, Constructiilor si Dezvoltare Urbana - Clean Energy Partnership, ceea ce demonstreaza ca si guvernul German este foarte cointeresat in dezvoltarea acestei tehnologii ecologice. Rolul companiei Opel in acest proiect este dezvoltarea proiectului grupului GM ’’Project Driveway’’ in Europa, care presupune ca 100 de automobile HydroGen4 sa fie testate la nivel mondial de catre persoane fizice sau diversi parteneri. Scopul principal este colectarea datelor parvenite in urma testelor, pentru ca aceasta tehnologie sa fie dezvoltata in viitor. Pana la momentul actual, automobilele HydroGen4 au parcurs 1.1 mln km, in timp ce posesorii acestora s-au realimentat de 7.400 ori fara a intalni nici macar o problema.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!