Prima pagină  »  Ştiri  »  Un automobil Toyota a cucerit Cercul Mortii
22 MAI 2009, 09:01
1,669
0
Un automobil Toyota a cucerit Cercul Mortii
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Centrul Toyota Chisinau «Continent» anunta ca renumitul cascador britanic Steve Truglia a executat una din cele mai grele cascaadorii, si anume parcurgerea “Cercului mortii” - ce are un diametru de 12 metri - cu ajutorul unui automobil Toyota. Truglia a fost nevoit sa masoare intens traiectoria de deplasare si viteza, pentru a evita stopul automobilului la mijlocul cercului in cazul unei viteze prea mici, sau chiar pierderea constiintei, in cazul in care viteza ar fi fost prea mare.

Pentru a “cuceri” Cercul Mortii, cascadorul de 41 ani a accelerat automobilul sau Toyota pana la 60 km/h, iar odata ajuns in partea de sus a cercului sa o reduca pana la 26 km/h, cu scopul de a evita iesirea necontrolata din acesta. Inainte ca acest truc sa fie efectuat, Steve Truglia a trecut un curs intens de pregatire pentru fortele mari, executand diferite manevre speciale cu avionul.

Urmatorul truc programat de Truglia este saltul cu parasuta din stratosfera planetei. El doreste sa bata recordul americanului Joseph Kittenger, care in anul 1960 a sarit de la inaltimea de 31.3 km. Steve Truglia doreste sa sara de la o inaltime de 36.5 km, in care viteza de cadere a cascadorului se asteapta a fi in jur de 1100 km/h. Noul record Steve Truglia doreste sa-l bata chiar pe parcursul acestui an.


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!