Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Eos adora stilul Black&White
28 MAI 2009, 18:27
1,968
0
Volkswagen Eos adora stilul Black&White
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Pentru cei ce isi doresc mult un Volkswagen Eos, iata o stire imbucuratoare… Producatorul german a hotarat sa-i redea o doza sporita de sarm si delicatete si asa stilatului Eos, prin punerea la dispozitia clientilor unei versiuni noi – Eos White Night. Fiind imediat recunoscut datorita caroseriei de culoare alba, dar mai ales datorita elementelor de culoare neagra ca acoperisul, grila radiatorului si suporturile oglinzilor retrovizoare, noul Volkswagen Eos White Night va intra la sigur in inimele multora din clienti.

Imbinarea celor doua contraste este una in primul rand sigura si de ce nu, clasica. Nimeni nu va putea spune ca arata rau aceasta imbinare de culori, numai datorita faptului ca de-a lungul timpului stilul Black&White a fost ’’controlat’’ de foarte multe ori de ochii lumii. Caroseria este de culoare ’’Candy White’’, iar negrul de pe celelalte elementele este un frumos ’’Deep Black Pearlescent’’, un tandem de nuante ce face ca stopurile spate de culoare rosu aprins cu lumini LED, sa devina un alt element stilistic de bun gust. Discurile lui Eos White Night sunt de 18 inch, partial vopsite cu negru si frumos lustruite, ceea ce finiseaza exteriorul elegant al noii versiuni.
Accentele negre si albe continua si la interior, astfel scaunele sunt tapitate cu piele neagra Nappa, in timp ce panelele usilor si volanul sunt strapunse de nuante albe. Aranjamentele de culoare ’’Candy White’’ sun peste tot la interior, iar pentru a sublinia cat de special este noul Eos, pe praguri este frumos inscriptionat ’’White Night’’.

Odata ce este comandat, clientii vor fi bucurosi sa afle ca Eos White Night este dotat standart cu climat control – Climatronic, scaune cu incalzire si cu un sasiu mai jos cu 15 mm. Noul Volkswagen Eos White Night deja poate fi comandat in Europa.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!