Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo a lansat propriul simulator de curse Volvo – The Game
27 MAI 2009, 09:54
1,859
0
Volvo a lansat propriul simulator de curse Volvo – The Game
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Pentru iubitorii simulatoarelor auto ce sunt inebuniti de cursele cu motor, dar si pentru admiratorii marcii Volvo, suedezii anunta ca au lansat joaca Volvo – The Game. Pentru aeasta joaca au fost elaborate virtual cele mai legendare automobile de curse Volvo, cat si concept car-ul Volvo S60 Concept. Simulatorul de curse a fost elaborat in parteneriat cu SimBin Studios care pentru a elabora cat mai real masinile de curse au mers la muzeul Volvo sa le studieze minutios variantele reale.

La dispozitia amatorilor de astfel de simulatoare sunt puse sase automobile, Volvo S60 Concept, Volvo C30 care concureaza in prezent in Campionatul Suedez de Turisme (STCC), Volvo S60 care a evoluat in trecut in STCC, Volvo S40 care a repurtat multe succese in Campionatul Britanic de Turisme, Volvo 850 sedan-ul ce a devenit o legenda in Campionatul Britanic de Turisme si Volvo 240 Turbo Group A o masina de raliuri clasica din trecut.
Ideea noii joci a fost inspirata de Campionatul Suedez de Turisme si la elaborarea acesteia a lucrat intens o echipa formata din 15-20 membri. Numarul de ore pe care le-au cheltuit acestia la elaborarea jocii este pur si simplu imens, deoarece trebuia acordata o atentie sporita detaliilor mai ales ca numerosi entuziasti ce aveau sa joace ulterior in Volvo – The Game sunt adevarati profesionisti in domeniu. Chiar daca vor fi oferite competitorilor doar doua circuite, unde pentru elaborarea unuia s-au cheltuit in jur de 1000 ore (Gothenbourg Eco Drive Arena din Goteborg – Suedia si circuitul ucrainean Chayka de langa capitala Kiev), entuziasmul si spiritul competitiv nu va avea de suferit.

Cel mai inbucurator lucru este ca Volvo – The Game va fi oferita gratuit tuturor doritorilor, iar pentru ca acestia sa dispuna de ea nu e nevoie decat sa intre pe site-ul companiei www.volvocars.com/game si sa-si aleaga una din limbile preferate Engleza, Germana, Franceza, Italiana si Spaniola, sa instaleze joaca pe calculatorul propriu si sa se scufunde in arta competitiilor la volanul frumoaselor masini de curse Volvo.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!