Prima pagină  »  Ştiri  »  Aston Martin se reprofileaza spre masinile de dimensiuni compacte
29 IUNIE 2009, 18:22
1,918
0
Aston Martin se reprofileaza spre masinile de dimensiuni compacte
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Dupa cum cu siguranta fiecare din voi a observat ca majoritatea constructorilor auto tind spre micsorarea consumului de combustibil si emisiilor de noxe, nu mai sunt pentru nimeni uimitoare stirile potrivit carora unele marci franceze, germane, japoneze sau altele, anunta despre lansarea unei noi versiuni “verzi”. Insa ce ati spune daca ati afla ca si constructorul englez de automobile Aston Martin incearca sa o faca si intr-un stil cu totul special, prin intermediul unei colaborari cu japonezii de la Toyota!

Chiar daca ambele companii tintesc segmente diferite in activitatea de zi cu zi, aceste au decis sa dea startul probabil uneia din cele mai neobisnuite parteneriate. De ce neobisnuite? Fiindca in rezultat, Aston Martin, producatorul de bolizi luxosi cu multi cai putere sub capota, va lansa un micut automobil nu mai putin luxos, construit pe baza cunoscutului model de “5 stele” Toyota iQ si care va purta numele Aston Martin Cygnet.

Inca multe lucruri mai au de pus la punct englezii cu partenerii sai japonezi, deoarece Aston Martin Cygnet este pentru moment doar un concept, insa de acum este cunoscut faptul ca acesta va oferi un nou nivel de stil si lux atat de comun pentru modele Aston Martin, ce se va contopi perfect cu siguranta sporita a lui Toyota iQ.

Pasul facut de Aston Martin este unul foarte curajos, dar care pana cand nu se stie cum va influenta asupra imaginii companiei, care totusi produce sport car-uri nebune de viteza ca DBS, DB9 si Vantage. Insa pentru ca sa fie adaugata putina “clasa” in jurul viitorului model de serie, se vehiculeaza ideea ca acesta va putea fi procurat doar de cei ce deja detin un model Aston Martin, iar motivul principal al acestui fapt este ca multi clienti ai companiei detin pe langa un bolid AstonMartin si o masinuta compacta de tipul unui Smart. Atunci de ce insasi compania sa nu le ofere clientilor sai un micut automobil pentru un pret la fel de “micut” de 20.000 Lire Sterline?! Da, ati inteles corect, anume acesta este pretul aproximativ pentru viitorul Aston Martin Cygnet, interesant nu?
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!