Prima pagină  »  Ştiri  »  Cea mai larga gama de automobile o puteti gasi la KIA
29 IUNIE 2009, 10:02
1,804
0
Cea mai larga gama de automobile o puteti gasi la KIA Motors
De KIA Motors Moldova
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
In prezent, automobilele KIA sunt printre cele mai cautate din Republica Moldova. Deoarece dispune de o gama larga de modele, compania KIA Motors poate satisface cele mai diverse cerinte ale clientilor, deoarece detine o gama larga de modele: incepand cu compactul KIA Picanto pana la camionul comercial K 2700 – un partener accesibil si de incredere pentru afacerea Dvs.

La moment, gama de modele KIA include 16 modele, printre acestea pot fi regasite: noul Cerato, Magentis, Opirus, Picanto, Sportage si lider-ul de vanzari – ultra modernul hatchback KIA cee’d.

Paleta de culori originala si usor memorabila, subliniaza perfect design-ul oricarui automobil KIA si nu vor lasa indiferent nici macar un impatimit de automobile. Confortul si usurinta de exploatare – sunt calitati care sunt importante pentru orice persoana moderna. Panelul de instrumente comod si amplasarea ergonomica a elementelor de conducere permit conducatorului sa se relaxeze si sa primeasca placere in timpul mersului, iar numeroasele elemente de securitate activa si pasiva – airbag-urile, centurile de siguranta pretensionate cu limitatoare de forta, ABS, ESP si altele - fac ca deplasarea intr-un automobil KIA sa devina sigura la maxim. Nu in ultimul rand, salonul incapator finisat cu cele mai calitative materiale lasa cu mult in urma modele concurente din o anumita clasa.

Compania KIA Motors le ofera clientilor sai garantie pentru toate automobilele puse in vanzare in showroom, oferind ulterior suportul pentru ca automobilele procurate sa fie inregistrate in cel mai redus timp la organele competente de stat.

Clientii salonului au posibilitatea de a alege culoarea automobilului dorit din paleta larga de culori moderne si actuale. Modelele KIA propuse dispun de un spectru larg de dotari atat pentru interior, cat si pentru exterior. Automobilele cu optiuni suplimentare, care nu sunt prevazute pentru dotarea de baza, pot fi comandate si respectiv primite in termeni prestabiliti de timp. Operativitatea, siguranta si calitatea – sunt pilonii principali ai politicii duse de noi fata de clientii nostri.

Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!