Prima pagină  »  Ştiri  »  Cel mai puternic camion din lume Volvo FH16 700 si-a intalnit
15 IUNIE 2009, 14:30
1,693
0
Cel mai puternic camion din lume Volvo FH16 700 si-a intalnit primul proprietar
De Redactia PiataAuto.md
0
Camionul cu cea mai mare putere din lume Volvo FH16 700, si-a cunoscut de curand primul proprietar. Acesta este Tore Aase din Norvegia, care a declarat ca va utiliza noul sau camion in tractarea echipamentului folosit in industria uleiului.

“Motivul datorita caruia am ales modelul FH16 700 este ca uneori avem incarcaturi de 50 tone, deci este nevoie de un camion puternic. Plus la aceasta, in Norvegia pe unele portiuni de drum pot fi gasite pante de 6-10 %, lungi de peste un kilometru, in asa mod totdeauna este nevoie de putere” a declarat Tore Aase.

Chiar daca primul Volvo FH16 700 a fost procurat, acesta va deveni operational la sfarsitul lunii Iulie, din motiv ca pana atunci acesta va fi inzestrat cu o varietate de accesorii ca bare metalice protectoare fata, si nu datorita ca drumurile din Norvegia sunt pline de canguri, dar deoarece aici se intalnesc des caprioare, elani si reni.

Chiar daca este cel mai puternic camion din lume si ofera 700 cai putere si un cuplu maxim de 3.150 Nm, Volvo FH16 700 nu a cunoscut o crestere a consumului sau a emisiilor CO2, ba din contra, ultimile au scazut cu 40 % fata de modelul anterior si se conformeaza standartelor europene Euro 5.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!