Prima pagină  »  Ştiri  »  Chrysler devine o companie mai puternica si mult mai competitiva
11 IUNIE 2009, 14:54
1,458
0
Chrysler devine o companie mai puternica si mult mai competitiva
De Redactia PiataAuto.md
0
Chrysler Group LLC si Fiat Group au anuntat faptul ca de curand a fost finalizata alianta strategica globala anuntata cu ceva timp in urma, prin care se doreste formarea unei “noi” companii Chrysler, ce va dispune de resurse financiare mai puternice, tehnologii si o retea mondiala de reprezentante necesara pentru a concura eficient pe scara mondiala. “Noul” Chrysler isi va incepe activitatile imediat.

Ca parte a aliantei, Fiat va contribui cu noi platforme, tehnologii, propulsoare pentru noile modele de dimensiuni mici si medii, care ii vor permite companiei sa ofere o linie variata de produse, in care se vor include obligatoriu si automobilele hybrid, care sunt foarte cerute in prezent pe piata. Fiat va mai asista compania Chrysler si in alte directii cheie, ca vanzarea automobilelor si distribuirea internationala a acestora prin intermediul lantului de reprezentante ce apartin grupului Fiat, in special pe piata din America Latina si Rusia.

In cadrul aceluiasi anunt, s-a mai declarat ca compania cunoscuta in trecut ca Chrysler LLC, a vandut formal toate activele sale unei noi companii, ce va opera sub numele de Chrysler Group LLC, care este o subsidiara a companiei Fiat. Chiar daca Fiat detine acum 20 % din actiunile Chrysler Group LLC, aceasta va putea detine 35 % doar in cazul in care sunt indeplinite anumite cerinte ale intelegerii dintre cele doua, insa Fiat nu poate obtine pentru moment pachetul majoritar de actiuni al companiei americane, pana cand nu sunt achitate toate taxele acesteia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!