Prima pagină  »  Ştiri  »  Focul si gheata contopite intr-o editie limitata Land Rover Defender
12 IUNIE 2009, 11:40
1,557
0
Focul si gheata contopite intr-o editie limitata Land Rover Defender
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Land Rover a anuntat de curand ca va introduce o editie limitata pentru neifricatul Defender, iar pentru a se inspira, acestia au apelat la Foc si Gheata. Defender Fire si Defender Ice se vor numi acestea si se vor produce in total un numar de 850 exemplare, fiind oferite pentru caroseria 90 si 110 Station Wagon.

Inspirate de cele mai provocatoare landsafturi, unde Defender si-a castigat reputatia de vehicul de teren cu capacitati enorme de parcurgere, modelele Fire & Ice combina functionalitatea comuna unui Land Rover cu liniile stilului nou. Editiile limitate sunt oferite in doua nuante, Defender Fire combina culoarea arzatoare orange “Vezuvius” a caroseriei, cu negrul metalic “Santorini” de pe acoperis, capota, grila radiatorului si de pe aripile rotilor. Defender Ice, la randul sau, combina nuanta alba “Alaska” cu acelasi paneluri negre, pe care le gasim si pe Defender Fire. Ambele modele vor fi caracterizate la exterior si de asa elemente comune precum discurile din aliaj usor cu 5 spite, faruri spate LED, si un stil unic al farurilor fata.

Interiorul editiei limitate Fire & Ice este dominata de elemente de design si materiale ce continua stilul si functionalitatea exteriorului. Scaunele combina pielea neagra din lateral cu Alcantara de pe centrul , iar tetierele sunt dominate de logo-ul Land Rover. Cat priveste consola centrala, aceasta este vopsita in culoarea exteriorului, orange pentru Fire si alb pentru Ice, in timp ce cusatura de pe volan, scaune si covorase sunt concepute sa coincida.


COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!