Prima pagină  »  Ştiri  »  Jeep Wrangler este una din cele mai tari masini ale verii
10 IUNIE 2009, 15:06
1,646
0
Jeep Wrangler este una din cele mai tari masini ale verii
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Din moment ce soarele de vara este tot mai puternic, revista AutoWeek l-a numit pe Jeep Wrangler ca una din cele mai tari masini ale verii 2009. Dupa parerea redactorului sef Dutch Mandel, Jeep Wrangler este un adevarat simbol american, iar datorita calitatilor offroad si acoperisului decapotabil, cu acesta se poate ajunge oriunde si oricand, oferind astfel pasagerilor sai senzatii de nedescris.

Fiind una din legendele vii ale industriei auto de peste ocean, Jeep produce masini de teren deja de 68 ani, si pana in prezent design-ul acesta sunt printre cele mai preferate de clienti. Jeep Wrangler ofera pasagerilor sai senzatii de libertate, independenta si un sentiment de aventura, senzatii pentru care acesta este foarte iubit de americani, si pentru care de altfel a fost inclus in clasamentul celor mai tari masini ale verii.

Popularitatea modelului Wrangler este demonstrata si de cifre. De la inceputul anului 2009, timp de cinci luni la rand a fost inregistrata o crestere continua a vanzarilor. Cu un total de 44.080 unitati vandute pana in prezent in anul 2009, si 9.294 vandute doar in Mai, Jeep Wrangler cunoaste o ascensiune de 11 % fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cota de piata a acestuia in segmentul SUV-urilor compacte, totalizeaza 33 %, in timp ce versiunea cu patru usi, Jeep Wrangler Unlimited, este un adevarat best seller, detinand 60 % dintre toate modelele Wrangler vandute.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!