Prima pagină  »  Ştiri  »  Legendarul Mercedes Benz G Class scapa de riduri
30 IUNIE 2009, 11:54
1,676
0
Legendarul Mercedes Benz G Class scapa de riduri
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Chiar daca unul din cele mai populare Mercedes-uri din toate timpurile a implinit 30 ani in acest an, nu inseamna neaparat ca acesta este un model intrecut de timp. Astfel crede si compania Mercedes Benz care a decis sa-l inzestreze pe acesta cu mici retusuri care sa-i improspateze un pic “fata” legendarului G Class pentru ca acesta dispuna de un look cat mai modern.

La exterior, Mercedes Benz G Class a ramas practic neschimbat, in afara de grila radiatorului putin modificata, discurile AMG din aliaj usor si noile culori disponibile pentru caroserie. Totusi cele mai importante modificari au fost aplicate la interior, unde s-a dorit ridicarea nivelului de confort si exclusivitate, totusi vorbim de un Mercedes... Specialistii companiei au elaborat pentru G Class scaune fata noi care sunt caracterizate de confort, stil cat si datorita suportului lateral sporit. Insa scaunele spate nu au fost lasate intr-o parte, aceste preluand din stilul celor fata, si la fel sunt extrem de confortabile.

Pentru un nivel de confort cat mai ridicat, scaunele multi-functionale sunt dotate cu sisteme de incalzire si racire, fiind tapitate cu piele de culoare neagra sau rosie “designo”, care se poate combina perfect cu insertiile din lemn natural sau cu cele “black piano lacquer”. Interiorul mai poate fi dotat cu iluminare intima, panelul de bord poate fi tapitat cu piele, sau se poate comanda o serie de detalii din crom, si se poate imbunatati sistemul multimedia datorita porturilor la care se poate conecta un IPod, USB sau Aux.

Ca si in trecut, tipul caroseriilor raman nemodificate, si includ versiuni ca: 3 usi Station Wagon, 5 usi Station Wagon si Cabrio. Tot terenul va putea fi echipat cu un propulsor turbo-diesel V6, ce livreaza o putere de 224 cai pentru versiunea G350 CDI, care vine sa o inlocuiasca pe precedenta G 320 CDI, cat si cu un propulsor V8 pe benzina de 5.5 litri, ce livreaza 388 cai putere pentru versiunea G 500. Cea mai puternica ramane versiunea G 55 AMG, care “mentine” sub capota un monstru V8, a carui putere este de 507 cai si care livreaza un cuplu imens de 700 Nm. Acesta va fi disponibil doar pentru versiunea cu 5 usi, iar acceleratia 0-100 km/h este doar de 5.5 secunde!

Mercedes Benz G Class va dispune in continuare si de versiunea blindata G 500, care de altfel este una foarte populara pentru companie...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!