Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus castiga al 9-lea an consecutiv premiul JD Power
8 IUNIE 2009, 13:19
1,573
0
Lexus castiga al 9-lea an consecutiv premiul JD Power
De Redactia PiataAuto.md
0
Revista britanica "What Car ?" a anuntat de curand castigatorii premiului anual de satisfactie a clientilor auto - JD Power. Pentru al 9-lea an consecutiv invingatoare iese marca Lexus, care isi atribuie premiul inca din anul 2001 cand a fost pentru prima oara elegibila pentru acest premiu.

Lexus a luat premiul nu doar pentru cel mai bun brand, dar si pentru cel mai bun model, chiar daca aici a fost obserata o schimbare. Daca anii precedenti premiul pentru cel mai bun model era castigat de Lexus IS, in anul curent Lexus RX a adus cea mai multa satisfactie proprietarilor sai.

Directorul Lexus, Belinda Poole a declarat ca mesajul acestor rezultate este clar, deoarece calitatea produselor Lexus si a serviciilor prestate clientilor nu au un egal, si ca in acesti 9 ani, nici unul din competitori nu a reusit sa-si imbunatateasca performantele pana la nivelul lui Lexus.

Totusi, reputatia lui Lexus va mai fi testata aceasta vara inca o data, cu ocazia lansarii noului hybrid RX 450h si decapotabilului IS 250C.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!