Prima pagină  »  Ştiri  »  Mini Cooper S Clubman – sa inceapa aventura!
8 IUNIE 2009, 18:47
1,463
0
Mini Cooper S Clubman – sa inceapa aventura!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
Dupa lansarea cu succes al modelului Mini Convertible din aceasta primavara, compania Mini incearca sa construiasca modelul perfect pentru calatorii. Conlucrand cu marci faimoase ca Airstream si Republic of Fritz Hansen, producatorul britanic de automobile incearca abordarea temei de “existenta mobila” prin dezvoltarea unui studiu de design curajos ce presupune ca modelul Mini Cooper S Clubman sa duca in spate o rulota Airstream, design-ul careia a fost elaborat de Republic of Fritz Hansen.

Masina si rulota au fost elaborate in asa mod, incat sa devina un tot intreg, iar design-ul acestora a fost inspirat in primul rand din lumea sporturilor de apa. Rulota permite aventurierilor sa calatoreasca oriunde in lume si sa traiasca experiente de neuitat in interiorul propriilor patru pereti. Interiorul elaborat de Republic of Fritz Hansen este unul proaspat, dar care tot odata va va ajuta sa va recapatati puterile dupa o “lupta” cu valurile marii. Podeaua rulotei este elaborata din lemn de inalata calitate, asemanatoare cu cel folosit pe puntile iahturilor, iar peretele din spate este decorat cu flori si cu doua rafturi cu forma asemanatoare surf board-urilor. Mai departe, un motor electric permite ca o parte a rulotei sa fie pliata in jos,astfel patul de la interior poate fi scos afara pentru o sesiune de bronzare, sau in caz ca se doreste o cina romantica undeva pe malul marii cu persoana iubita pot fi scoase afara masa si scaunele caracterizate si ele de mult stil.
Design-ul lui Mini iese in evidenta de liniile drepte si de ornamentele de culoare verde ce pot fi regasite pe acoperis, sub barele de protectie, in partile laterale, pe moldingurile ferestrelor, in jurul farurilor, pe capota cat si imprejurul grilei radiatorului. Aceste elemente sunt scoase si mai tare in evidenta de nuanta alba a oglinzilor retrovizoare si a discurilor din aliaj usor. Detaliile stilistice impresionante continua si la interior, astfel pe scaune, panelul de bord si panelurile usilor poate fi regasit neoprenul, in timp ce scaunul spate a fost indepartat cu scopul de a mari capacitatea port-bagajului pentru ca echipamentul de scufundare in apa care include inotatoare, masti, costum impermiabil, rezervoare cu oxigen sa poata fi depozitat.

Modelul unic, Mini Cooper S Clubman a fost prezentat cu ocazia expozitiei Interni Design Energies din cadrul Salonului de Mobila ce a avut loc in Milano, unde in ciuda faptului ca nu era un show destinat automobilelor, modelul unic de la Mini, a facut furori printre vizitatori.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!