Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Chevrolet Camaro cucereste Orientul Mijlociu
11 IUNIE 2009, 15:23
1,224
0
Noul Chevrolet Camaro cucereste Orientul Mijlociu
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Noul Chevrolet Camaro a facut furori in America de Nord si acum isi doreste acelasi lucru si Orientul Mijlociu, unde va fi lansat in aceasta vara. Construit pe noua platforma cu tractiune spate, modelul dedicat Orientului Mijlociu va fi oferit in doua versiuni, una LT propulsata de un V6, si una SS propulsata de un puternic V8.

Presedintele Generala Motors pentru Orientul Mijlociu, Michael Devereux, a declarat ca noul Camaro este reprezentat de un exterior impunator, performante inalte si ultimile tehnologii pe care clientii din Orientul Mijlociu le doresc intr-un sport car modern.

Sub capota, Camaro LT foloseste un propulsor V6 de 3.6 litri ce a fost conceput prin a fi unul performant, dar in acelasi timp econom, consumand astfel pe traseu doar 8.11 litri. Totusi, pentru cei ce isi doresc performante sporite, mai este oferita si versiunea SS, care va fi propulsata de un V8 imens de 6.2 litri, ce poate fi cuplat la o cutie manuala de viteze cu 6 rapoarte sau la una automata la fel cu 6 trepte.

La interior, cei patru pasageri sunt alintati cu un design modern si cu o atentie sporita la detalii si rafinament, ce sunt accentuate pe schimbatorul de viteze, pedale, sau pe numeroasele butoane de pe consola centrala.

Vanzarile pentru noul Camaro in Orientul Mijlociu vor porni in aceasta vara, chiar daca entuziastii din regiune deja si-au comandat masinile cu cateva luni in urma...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!