Prima pagină  »  Ştiri  »  O noua editie speciala Mercedes-Benz C-Class: Un look mai dinamic, mai
24 IUNIE 2009, 20:02
1,857
0
O noua editie speciala Mercedes-Benz C-Class: Un look mai dinamic, mai elegant si mai stilat
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Design-ul actualei Clasei C a reusit sa adune o colectie generoasa de premii, iar acum acesta devine si mai carismatic. Mercedes-Benz obisnuieste sa-si rasfete clientii cu tot felul de editii exclusiviste ale modelelor sale, acum si Clasa C alaturandu-se acestora. O noua editie de Clasa C intra in scena, menita sa sublinieze ADN-ul sportiv al modelului german intr-o forma speciala.

Printre elementele noi aduse de editia speciala putem enumera farurile fata intunecate, noua culoare „indium grey” (cea din imagine), precum si jante noi de 17 inch si 5 spite. Interesant este si faptul ca dimensiunile anvelopelor vor fi diferite pe cele doua axe: 235/60 R17 pentru fata si 255/55 R17 pentru spate. Probabil, prin alegerea acestor marimi se urmareste conferirea unui comportament sportiv pronuntat puntii cu tractiune a modelului – ca doar de sportivitate e vorba, nu?

Finetea exteriorului mai este completata si de grila radiatorului executata in culoare argintiu mat, cu accentuari de crom, faruri anticeata cu borduri de crom si continuari liniare duble, insertii de crom pe bara de protectie, montanti in culoare neagra... si lista poate continua.

Ca si exteriorul, interiorul este executat in linia de design AVANTGARDE. Aici multe din detalii au fost ajustate intr-un ton mai sport sau au fost captusite cu materiale de o finete exclusiva. Spre exemplu, scaunele, pregatite in exclusivtate pentru Special Edition, au fost executate din piele ARTICO in combinatie cu textil Liverpool. Acest contrast vizual creaza o atmosfera deosebita de confort si intimitate, iar inscriptiile „Special Edition” de pe pragurile usilor vor da o nota finala extravagantei interiorului.

Caracterul distinct al masinii va fi accentuat insa si de echipari tehnice pe masura, cu sisteme precum Agility Control, Adaptive Brake, BlueEFFICIENCY sau Intelligent Light System. Ultimul este preluat de pe noua Clasa E, avand functia de a ajusta unghiul de inclinare si virare a farurilor bi-xenon, pentru a adapta continuu unghiul de incidenta al acestora situatiilor de trafic.

Noul C Class Special Edition va fi disponibil atat in versiune sedan, cat si estate, in toate motorizarile actuale din gama, inclusiv diesel-urile in patru cilindri, care, dupa revizuirea recenta, au devenit mai puternice si mai ecologice.

In dependenta de motorizarea cu care este echipata, noua Editie Speciala a lui C Class va insemna un pret intre 2700 si 3900 Euro mai mare fata de aceeasi motorizare in editie standard.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!