Prima pagină  »  Ştiri  »  O vara fierbinte impreuna cu Mercedes Benz SLK 2LOOK
10 IUNIE 2009, 16:39
1,328
0
O vara fierbinte impreuna cu Mercedes Benz SLK 2LOOK
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Compania Mercedes Benz s-a pregatit cum nu se poate mai bine pentru vara si a anuntat ca va lansa o editie limitata Mercedes Benz SLK 2LOOK. Doar 150 de exemplare vor fi produse, iar toate acestea vor fi dotate cu o serie de elemente unice doar pentru acest model, ca culorile exteriorului sau echiparea standart mai bogata.

La dispozitia cumparatorilor vor fi puse din start doua nuante ale caroseriei Calcite White si Black. Iar pentru cei ce doresc pur si simplu sa straluceasca in bataia soarelui, mai este oferita optional si o nuanta metalica Obsidian Black, in timp ce Mystic White este oferita doar in baza unei comenzi speciale. Discurile din aliaj usor de 18 inch cu 5 spite duble sunt oferite standart pentru editia speciala 2LOOK, insa la comanda pot fi alese doua nuante pentru acestea – Titanium Silver si Chrome Shadow. Fata de modelul de serie, Mercedes Benz SLK 2LOOK se mai diferentiaza la exterior prin farurile fata inconjurate de o nuanta neagra si datorita emblemei SLK 2LOOK Edition de pe aripile laterale fata.

La interior pot fi regasite scaunele sportive cu sistem de incalzire AIRSCARF pentru regiunea gatului, care sunt tapitate cu piele designo nappa ce combina nuantele alb si neagra. Volanul,cotiera si panelurile usilor la fel sunt tapitate cu piele exclusivista designo nappa. Iar pentru ca ambii pasageri sa se simta confortabil si cu acoperisul pliat, mai este oferit si un deflector de vant cu inscriptie SLK 2LOOK Edition, care face ca noul model sa circule cu acoperisul pliat atat in zilele insorite de vara, dar si in cele mai blande de iarna.

Propulsorul nu se evidentiaza cu nimic la Mercedes-Benz SLK 2LOOK, chiar daca aceasta este o editie limitata, sub capota se va afla popularul 200 Kompressor de 184 cai putere, regasit si pe varianta de serie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!