Prima pagină  »  Ştiri  »  Oferta de vara la procurarea camioanelor si autobuzelor JAC
29 IUNIE 2009, 17:46
1,837
0
Oferta de vara la procurarea camioanelor si autobuzelor JAC
De Centerul Auto Elita5
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Camionetele JAC cu propulsoare diesel sunt foarte comode si utile pentru afacerea Dvs, acestea sunt dotate cu intercooler si turbo aspirator si pot fi procurate la un pret de doar 7990 Euro.

Constructia camioanelor JAC este efectuata dupa tehnologiile si cu ajutorul utilajelor celor mai cunoscuti constructori auto mondiali : Isuzu si Nissan. Anume de la aceste automobilele japoneze sunt imprumutate cele mai pozitive calitati ale camioanelor JAC.

De constructia camioanelor chineze JAC se ocupa unul din cei mai cunoscuti constructori de camionete din China – uzina “Anhui Jianghui Automotiv Group Corporation”.

Camioanele JAC pot transporta greutati de la 1 tona pana la 6 tone, si sunt destinate transportarii diferitor tipuri de marfuri pe strazile aglomerate ale oraselor, cat si pe traseele extra-urbane la distante mici si medii. In acest segment, JAC propune o gama larga de auto-utilitare cu lungimi diferite ale ampatamentului, motoare, cabine, s.a.

Camioanele JAC sunt caracterizate de lipsa capotei, care impreuna cu suprafata mare a parbrizului si a oglinzilor retrovizoare, considerabil imbunatatesc manevrabilitatea in zonele urbane aglomerate.

Prezenta numarului mare de versiuni in coraport cu dimensiunile platformei si puterea de tractare va permit sa alegeti camionul cel mai apropiat pentru cerintele Dvs.

Compania JAC mai propune si autobuze. Moderne, de incredere si confortabile la un pret de numai 16990 Euro.

In gama de modele JAC sunt oferite autobuze de dimensiuni reduse (de la 16 locuri), cat si autobuze dedicate transportului de persoane intre orase (pana la 35 locuri). Toate autobuzele JAC sunt asamblate in China, in baza tehnologiilor oferite de constructori auto ca : Hyundai si Cummins.

Scopul Autocentrului Elita 5 – nu consta doar in punerea la dispozitia Dvs a acestor produse, dar si oferirea unui ajutor complex. Calitatea inalta a tehnicii propuse de noi, sistemul rigid de reduceri si grija purtata fiecarui client in parte – este cheia succesului nostru, alaturati-va noua!

Va asteptam!

Dealer oficial JAC in Republica Moldova:

Centrul Auto "Elita 5"
Showroom JAC: bd. Dacia, 55, Chisinau
Telefon: 92-97-20
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!