Prima pagină  »  Ştiri  »  Show-ul Top Gear si-a lansat propria expozitie de muzeu
23 IUNIE 2009, 13:31
1,698
0
Show-ul Top Gear si-a lansat propria expozitie de muzeu
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
“Lumea Top Gear” – asta e numele pe care il poarta expozitia, iar lansarea ei a avut loc de curand la Muzeul National al Motoarelor din Marea Britanie.

Cum era de asteptat, vizitatorii expozitiei vor putea sa cunoasca pe viu cele mai picante exemplare de masini create de prezentatorii show-ului, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May pentru cele mai nastrusnice provocari din istoria Top Gear. Masina-amfibie cu care s-a incercat trecerea Canalului Manecii, limuzinele ultra lungi, modificate din automobile ultra-compacte, cu care au fost duse cateva vedete la BRIT Awards – sunt doar cateva dintre punctele majore de atractie pe care mizeaza organizatorii.

De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia sa admire si un “Enormodrom Top Gear” – o copie fidela a studioului show-ului, in care acesta este filmat in direct cu participarea audientei. Si pentru ca o expozitie de aceasta talie trebuie sa ofere si ceva exclusiv, vizitatorii muzeului vor putea urmari o selectie unica de materiale video “behind the scene” cu cei 3 eroi.

Stephen Munn, Directorul Comercial al Muzeului in care se desfasoara expozitia s-a aratat extrem de multumit de reactiile fanilor Top Gear, si conteaza pe un numar foarte mare de vizitatori.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!